Tips voor en tijdens de behandeling & nazorg

Wanneer u zich klaarmaakt voor een spraytan behandeling, zijn er een aantal belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden om het beste resultaat te bereiken. Hier zijn enkele tips om u te helpen uw huid voor te bereiden op een prachtige, natuurlijk ogende teint.


Kleding en accessoires voor de behandeling

Zorg ervoor dat u tijdens de behandeling loszittende kleding draagt, bij voorkeur in een donkere kleur. Na een wasbeurt is de kleding weer schoon. Ook is het belangrijk om geen sieraden te dragen die de spraytan kunnen beschadigen. Piercings en andere niet-verwijderbare accessoires kunnen blijven zitten, maar dit is op eigen risico.


Huidverzorging voor de behandeling

Voordat u de spraytan ondergaat, is het belangrijk dat u uw huid verzorgt door deze te scrubben, scheren of waxen. Probeer dit bij voorkeur één dag voor de behandeling te doen. Er zijn ook exfoliërende doekjes verkrijgbaar die hetzelfde effect hebben als een scrubbehandeling. Helaas raden wij het gebruik van een spray tan sterk af wanneer u huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem hebt of speciale medicatie gebruikt. 


Nazorg voor de behandeling

Om de levensduur van uw spraytan te verlengen, is het belangrijk om enkele instructies op te volgen na de behandeling. Probeer de eerste 8 uur na de behandeling uzelf een beetje rustig te houden en vermijd douchen, baden, zwemmen en sporten. De ontwikkelingstijd is namelijk 8 uur. Lange blootstelling aan water zal uw teint sneller doen vervagen. Draag ook losse donkere kleding gedurende de eerste 8 uur na de behandeling en hydrateer uw gebruinde huid twee keer per dag met de Tans Best Friend Moisturizer. Deze behoort tot ons assortiment. Na het douchen of baden, dep dan voorzichtig de huid droog en vermijd het gebruik van een grove handdoek.

Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Instagram pagina

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Natuurlijke, stralende bruine tint nodig? Spraytan Antwerpen is uw bestemming! U kunt uw gewenst... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Wanneer u zich klaarmaakt voor een spraytan behandeling, zijn er een aantal belangrijke dingen w... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Wilt u meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houden de voo... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
The Tan Studio biedt de service 'lekker bruin worden zonder de deur uit te hoeven' aan. Voor klanten waar dit geen optie is zijn we zowel doordeweeks alsook in het weekend geopend voor spray tan behandelingen. Echter wel enkel op afspraak!

Wilt u in de avonduren een afspraak inplannen? Dat kan ook, informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Antwerpen
Contact

Gelegen in Antwerpen, Merksem. Goed bereikbaar dus vanuit omliggende regio's zoals Antwerpen Schoten, Wijnegem, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Berchem, Brasschaat, Schilde, Kapellen en Zwijndrecht. Door centrale ligging ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Lier, Mechelen, Sint-Niklaas & Brecht. Onze service is aan huis; ambulant dus. Voor onze klanten die dat niet willen is uiteraard een afspraak welkom bij the The Tan Studio aan de Bredabaan 181, 2170 Antwerpen mogelijk.

T 0499 401080
E info@spraytan-antwerpen.be