Spraytan ervaringen the Tan Studio Antwerp

Regelmatig ontvangen wij spontaan leuke reviews van klanten. Op deze pagina kunt u wat ervaringen van anderen rustig doornemen. Ook is het mogelijk om direct door te klikken naar diverse externe review opties zodat u zeker weet dat ze ook geverifieerd zijn.


Google

Op deze bedrijvengids van Google is een verzameling van info over Spraytan Antwerpen terug te vinden zoals bedrijfsinformatie, foto’s en reviews. Dit is één van de mogelijkheden om een review achter te laten. Klik op het Google logo om naar de Google Business maps vermelding te gaan of hier direct via Google.


Instagram

Tip: bekijk ook eens hier onze Instagram pagina; @thetanstudioantwerp en dan met name naar de berichten onder de cirkel "Client Love" Hier zijn enkele mooie 'na' & 'voor+na' resultaten te bekijken i.c.m. spontane feedback van onze klanten.


 

Agnes den Engelsman 10 / 10 Super professioneel, heel vriendelijk en helemaal blij met het mooie en natuurlijke resultaat!
Fran Ooms 10 / 10 Super mooie tanning, heel professioneel en vriendelijk! Ik ben heel tevreden van het resultaat. Ook erg handig dat de tanning aan huis gebeurt zodat je je niet hoeft te verplaatsen ☺️👌
Stacey Kerriage 9 / 10 Uiterst bekwaam, dienstverlenend en kan klanten echt voorzien van een mooie teint zonder de nadelen! Het kerstje op de slagroomtaart is dat Spraytan Antwerpen mobiel opereert dus zij komt naar jou toe. Hoe ideaal!
Timea S. 10 / 10 Gisteren had ik mijn eerste spray tan. Ik ben er super tevreden over heel het proces. De dame was super vriendelijk en gaf mij in het algemeen een geruststellend gevoel. Ik volgde de instructies- en adviezen van de dame voor tijdens en na de spraytan. Ik merkte al vanochtend een schitterend resultaat!
Mellani 9 / 10 Super fijne spray tan gehad. 7 dagen mooi egaal bruin, voor herhaling vatbaar!
Farah Al-Asadi 10 / 10 Heel klantvriendelijk en doet haar werk heel goed ben super tevreden 🤍 …
Marcia Van Den Maagdenberg 10 / 10 Heel tevreden! Mevrouw geeft voor de behandeling goede uitleg en informatie voor het mooiste resultaat, en ben zeer tevreden over het resultaat!! Echt een aanrader!! Ik ga nergens anders meer!
K. van Iondersele 10 / 10 Spraytan aan huis! Gezonde prachtige bruine tint gekregen zonder schade aan mijn huid aan te brengen. Door vroeger veel te zonnebanken alsof het maar normaal was heb ik pigment storing gecreëerd. Vlekkerig en nooit meer egaal bruin dankzij onwetendheid . Nu Dankzij “the tan studio Antwerpen” heb ik een summer glow en zijn zelfs mijn oneffenheden geëgaliseerd! Geen neppe kleur maar natuurlijk bruin binnen de 30min. Helemaal fan!
El Mokkadem Azaden 9 / 10 Heel fijne ervaring. Natuurlijke glow en net dat tikkeltje extra om je echt goed en mooi te voelen. Service is ook top. Dame is supervriendelijke en analyseert samen met jou je huidskleur opdat je de perfecte kleur krijgt. In ieder geval, geen spijt van mijn keuze.
Sam Demandt 9 / 10 Erg tevreden! Fijne service & mooi resultaat, top!
Roba Daoudi 9 / 10 Super fijne ervaring, ik heb er een mooi zomers kleurtje aan over gehouden. Ook een heel goede service !!
CS. 9 / 10 Vorige week mijn eerste spray tan gehad en ik ben er super tevreden over. Nu precies een week later zit het er nog mooi op. Je krijgt een mooi egaal gezond kleurtje! Vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen, volg de adviezen op en je kan echt genieten van een mooie spray tan! Helemaal top!!!!
Gurbet S 9 / 10 Top resultaat!
Laura Van Aerde 10 / 10 Ik ga al vanaf day 1 naar The Tanstudio. Altijd tevreden met de resultaten en nog eens een fijne babbel erbij. Gilena weet perfect wat ze doet en wat het mooiste is voor jouw huidtype. Ik ben en blijf dikke fan van jouw! ❤️
Kelsey 9 / 10 Wat mooi ziet het eruit. Complimenten
Indy Thompson 10 / 10 De beste! De producten zijn geweldig! Love it!
Demy 9 / 10 Super tevreden met mijn spraytan. Professionele behandeling en zeker voor herhaling vatbaar!! X
Charlie 10 / 10 Hele fijne en professionele tanning salon in Antwerpen! Zij werken met mooie producten en ze stelt je erg op je gemak! Voor een mooie en egale kleur moet je hier zijn! Aanrader!
Klantreactie via Instagram 9 / 10 Nu voor de 2de keer hier langs geweest voor een spraytan. Erg blij met het natuurlijke resultaat Zeker een aanrader als je te maken hebt met een drukke agenda.
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Instagram pagina

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Natuurlijke, stralende bruine tint nodig? Spraytan Antwerpen is uw bestemming! U kunt uw gewenst... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Wanneer u zich klaarmaakt voor een spraytan behandeling, zijn er een aantal belangrijke dingen w... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Wilt u meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houden de voo... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
The Tan Studio biedt de service 'lekker bruin worden zonder de deur uit te hoeven' aan. Voor klanten waar dit geen optie is zijn we zowel doordeweeks alsook in het weekend geopend voor spray tan behandelingen. Echter wel enkel op afspraak!

Wilt u in de avonduren een afspraak inplannen? Dat kan ook, informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Antwerpen
Contact

Gelegen in Antwerpen, Merksem. Goed bereikbaar dus vanuit omliggende regio's zoals Antwerpen Schoten, Wijnegem, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Berchem, Brasschaat, Schilde, Kapellen en Zwijndrecht. Door centrale ligging ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Lier, Mechelen, Sint-Niklaas & Brecht. Onze service is aan huis; ambulant dus. Voor onze klanten die dat niet willen is uiteraard een afspraak welkom bij the The Tan Studio aan de Bredabaan 181, 2170 Antwerpen mogelijk.

T 0499 401080
E info@spraytan-antwerpen.be