Zo blijft uw spraytan langer mooi!

Een spraytan geeft u een mooie, zongebruinde huid zonder dat u blootgesteld wordt aan schadelijke UV-straling veroorzaakt door de zon of de zonnebank. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw spraytan lang mooi blijft? Het antwoord is eenvoudig: door deze tips kunt u de levensduur van uw spraytan verlengen.


  • SLIM DOUCHEN

Douche één keer per dag als dat mogelijk is en houd de douches kort en niet te warm. Gebruik een sulfaatvrije douchegel om te voorkomen dat uw spraytan vervaagt.


  • VOORZICHTIG ONTHAREN

Aangezien scheren exfoliërend werkt, zal het wat kleur verwijderen. Om dit te verminderen, kunt u een nieuw scheermesje gebruiken en voorzichtig scheren. Breng na het scheren een goede moisturizer aan om de huid te hydrateren.


  • HYDRATEER UW HUID

Na een spraytan is het belangrijk om uw huid goed te hydrateren. Dit helpt de tan langer te behouden en er beter uit te laten zien. Gebruik een moisturizer die zijn werk goed doet en vermijd producten die uw huid uitdrogen of de levensduur van uw tan beperken.


  • VERMIJD OVERMATIG TRANSPIREREN 

Overmatig transpireren kan de levensduur van uw spraytan verkorten. Vermijd daarom overmatig transpireren, vooral tijdens de eerste 24 uur na het aanbrengen van de spraytan. Dit betekent dat u niet intensief moet sporten of in een hete omgeving moet zijn zoals de sauna.


  • DRAAG LOSSE KLEDING

Draagt u strakke kleding na de spraytan? Dan kan dit resulteren in een ongelijkmatige tan of vlekken. Draag daarom losse kleding na het aanbrengen van de spraytan om te voorkomen dat de tan vervaagt of afgeeft op uw kleding.


Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Instagram pagina

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Natuurlijke, stralende bruine tint nodig? Spraytan Antwerpen is uw bestemming! U kunt uw gewenst... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Wanneer u zich klaarmaakt voor een spraytan behandeling, zijn er een aantal belangrijke dingen w... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Wilt u meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houden de voo... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
The Tan Studio biedt de service 'lekker bruin worden zonder de deur uit te hoeven' aan. Voor klanten waar dit geen optie is zijn we zowel doordeweeks alsook in het weekend geopend voor spray tan behandelingen. Echter wel enkel op afspraak!

Wilt u in de avonduren een afspraak inplannen? Dat kan ook, informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Antwerpen
Contact

Gelegen in Antwerpen, Merksem. Goed bereikbaar dus vanuit omliggende regio's zoals Antwerpen Schoten, Wijnegem, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Berchem, Brasschaat, Schilde, Kapellen en Zwijndrecht. Door centrale ligging ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Lier, Mechelen, Sint-Niklaas & Brecht. Onze service is aan huis; ambulant dus. Voor onze klanten die dat niet willen is uiteraard een afspraak welkom bij the The Tan Studio aan de Bredabaan 181, 2170 Antwerpen mogelijk.

T 0499 401080
E info@spraytan-antwerpen.be