Waarom kan mijn tan beginnen met barsten?

Onze huidcellen vallen van nature af. Onze huid vernieuwt zich voortdurend en vervangt oude huidcellen door nieuwe cellen. Dit betekent simpelweg dat het effect van de spray-tan vervaagt. Hoe droger uw huid, hoe sneller de afschilfering.

Hoe voorkomt u dat uw spray-tan barst?

Van te voren scrubben zal helpen bij het voorkomen van de barsten van de spray tan. Voordat u een spray-tan laat zetten, is het aan te raden om te scrubben met een olievrije scrub. Dit is superbelangrijk!


Voorafgaand aan uw tanning-sessie moet u uw knieën, ellebogen, knokkels en andere droge of ruwe plekken goed hydrateren. Ook na de behandeling moet u de huid tweemaal daags hydrateren om het sneller afschilferen van de huid te voorkomen.


Het is ook belangrijk om uw lichaam en huid van binnenuit gehydrateerd te houden. Regelmatig water drinken wordt aanbevolen.


Probeer vlak na de spray tan strakke kleding te vermijden. Strakke kleding kan wrijving op de huid veroorzaken, wat kan leiden tot barsten of ongelijkmatig vervagen.


Als u voorzichtig bent en weet wat u wel/niet kan doen na het krijgen van een spray tan, kunt u ervoor zorgen dat het er langer fantastisch uitziet!


Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Instagram pagina

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Natuurlijke, stralende bruine tint nodig? Spraytan Antwerpen is uw bestemming! U kunt uw gewenst... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Wanneer u zich klaarmaakt voor een spraytan behandeling, zijn er een aantal belangrijke dingen w... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Wilt u meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houden de voo... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
The Tan Studio biedt de service 'lekker bruin worden zonder de deur uit te hoeven' aan. Voor klanten waar dit geen optie is zijn we zowel doordeweeks alsook in het weekend geopend voor spray tan behandelingen. Echter wel enkel op afspraak!

Wilt u in de avonduren een afspraak inplannen? Dat kan ook, informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Antwerpen
Contact

Gelegen in Antwerpen, Merksem. Goed bereikbaar dus vanuit omliggende regio's zoals Antwerpen Schoten, Wijnegem, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Berchem, Brasschaat, Schilde, Kapellen en Zwijndrecht. Door centrale ligging ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Lier, Mechelen, Sint-Niklaas & Brecht. Onze service is aan huis; ambulant dus. Voor onze klanten die dat niet willen is uiteraard een afspraak welkom bij the The Tan Studio aan de Bredabaan 181, 2170 Antwerpen mogelijk.

T 0499 401080
E info@spraytan-antwerpen.be